Fjortondeseptember

Idag har det varit en slappdag. Varit hemma och städat, tänkt att jag skulle gå och kolla på handboll men nej så blev det inte. 
 
Igår efter skolan gjorde jag ingeting eftersom jag var väldigt trött. Jag och pappa körde till Willys för att jag skulle handla lite fredagsmys, var inte ett dock sugen på godis så jag köpte istället hallon, som nu är slut.. Senare på kvällen körde jag och min pappa och hämtade min lillebror och hans kompisar eftersom det var på disco. Hade inget att göra så det var därför jag ville följa med ahah. På måndag kommer det komma ett väldigt tidigt inlägg eftersom att jag ska dra på ett läger med klassen. Vilket betyder att det inte kommer bli så bra updatering. Men sedan kommer jag hem på tisdagen igen, och sen på onsdagen är vi lediga. Men nu ska jag se om jag hittar någon bra film jag kan kolla på.
Och snälla ni kommentera vad ni vill läsa om i bloggen. 
 
 

  0 kommentarer på "Fjortondeseptember"


Ge gärna en kommentar!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:




Hej bloggläsare! Mitt namn är Jina, jag är tretton år. Jag lever livet som en helt normal tonårstjej. Jag fangirlar The Fooo som jag älskar, haha! Jag älskar även att fotografera som jag gör med min Canon eos 1100D jag fotar nästan allting men för det mesta fotar jag naturen och poträtt. Jag gillar smink & kläder också som ni kommer få se väldigt mycket i min blogg. Jag kommer skriva tips till er då & då, och ibland kommer jag även skriva ut mina tankar till er!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • [email protected]





    Design laget av Julie Viktoria